Har du lyst til å bli skiskytter?

Postet av Nittedal Skiskytterlag den 10. Sep 2014

Nittedal Skiskytterlag (NSSL) arrangerer ”kom og prøv” kveld for deg som vil prøve å skyte i anlegget vårt på Sagerud (Kruttverket) – tirsdag den 16. september kl. 18 – 20 eller søndag den 21. september kl. 14 – 16. Det er forhåndspåmelding – se kontaktdetaljer nederst.

Vi arrangerer også skiskytterskole med oppstart tirsdag 7. oktober kl. 18 på Skistua, Sørli – vi håper å få mange nye rekrutter. Den går over 10 ganger. NSSL ønsker jenter og gutter født i 2005 eller tidligere velkommen – kontaktopplysninger for påmelding se nederst.

For rekruttene er det en trening i uken i Bjønndalen med treningstid mandager fra 18:30 – 20:00.

Skiskyting er langrenn med skyting - gode skiferdigheter er en fordel, men ingen forutsetning for å begynne. Vi oppfordrer alle rekruttene til å trene med de lokale langrennsgruppene i Nittedal parallelt med skytetreningen. Dere trenger ikke å gå til innkjøp av våpen siden dette kan leies av klubben.
Nittedal skiskytterlag er en klubb med plass til alle – fra de som ønsker å prøve dette ut og drive med det på gøy – til utøvere som satser på dette som en karrierevei.
Velkommen!

For påmelding eller mer informasjon ta kontakt med Linn Anne Bjelland Brunborg, linn@brunborg.comeller på mobil 916 12 060