Påmelding til renn

Postet av Nittedal Skiskytterlag den 12. Nov 2014

I sesongen 2013/14 ble det for flere (store) renn innført betaling av rennene samtidig med påmelding. I enkelte tilfeller blir utøver spurt om klubben eller utøver skal betale. Her velger man utøver (dvs den som melder på til renn). NSSL innførte for fjorårssesongen ordningen om at hver enkelt betaler startkontingen selv, der det krevdes betaling ved påmelding. Dette for å redusere arbeidsbelastning og potensielle feil for økonomiansvarlig/klubben. Klubben viderefører ordningen for sesongen 2014/15. Det betyr at alle selv betaler for påmeldingen, i de tilfeller hvor man må forhåndsbetale ved påmelding.

Startkontingent er inkludert i treningsavgiften og vil bli refundert av klubben ved sesongslutt for hver enkelt utøver. Alle må derfor ta vare på kvitteringene fra "min idrett" og sende disse inn etter sesongen sammen med kontonr. for utbetaling.

Det presiseres at klubben ikke betaler ekstrakostnader ved etteranmelding, som normalt er dobbel startavgift. DNS (uteblivelse av renn) belastes utøver og refunderes ikke.

De som har betalt for renn i 2014 og som ønsker refundert startavgiften kan sende inn kvitteringer og kontonr. Dette må helst gjøres i løpet av november 2014 så vi får det med på årets regnskap.

12.11.2014