Bendit Kvalfossprinten

Postet av Nittedal Skiskytterlag den 19. Des 2014

Det nærmer seg igjen tiden for vinterens vakreste eventyr - Bendit Kvalfossprinten. Arrangementet vil bli avholt 31 januar til 1 februar. Sett av datoene allerede nå.

Som tidligere år er arrangementet et felles prosjekt mellom Nittedal Skiskytterlag, Oslo Skiskytterlag og Fossum Idrettslag. Rennet har de siste årene hatt opp mot 600 deltagere i klassene 13-16 år og er et av de viktigste rennene for sesongen for denne aldersgruppen.

Samtidig er dette også en av NSSL sin viktigste inntektskilder. Et slikt arrangement krever imidlertid et stort antall mannskaper for å få ting gjennomført på en forsvarlig og effektiv måte. Nittedal har som i fjor ansvaret for standplass, parkering og avtrekkskontroll. Til dette trenger vi at alle utøverne i klubben stiller med minst en representant hver til begge dager, det være seg foreldre, øvrig familie, venner eller lignende. Jo flere som deltar, desto større er sjansen for at ikke alle jobbe begge dager eller at vi kan få i stand en rullering av stasjonene i løpet av dagen. I tillegg trenger vi noen til å hjelpe til med rigging av standplassen og klargjøre parkeringsplasser/skilting på fredag ettermiddag/kveld.

Mer info vil følge.

Mvh
StyretKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline