Høstsamling Natrudstilen

30. Sep. 17:00 - 4. Okt. 18:00

Beskrivelse:

Her kommer invitasjon til klubbens tradisjonelle høstsamling på Sjusjøen, nærmere bestemt på Natrudstilen ved Sjusjøen skisenter. Samlingen finner sted første del av høstferien, altså fra fredag 30. september til tirsdag 4. oktober -4 overnattinger.
Alle klubbens medlemmer er invitert. Rekruttene var med for første gang i fjor og det var veldig, veldig stas:-)

Det er veldig hyggelig om så mange foreldre som mulig har anledning til å bli med, men dersom det er utøvere som ønsker å delta, men som har foreldre som ikke har anledning, så ser vi om vi finner en løsning på det.

Vi har bestilt 6 leiligheter som ligger i Natrudstilen Borettslag. Alle har 3 soverom, de fleste har 7-8 sengeplasser og en har maks 9 sengeplasser. Frokost, lunsj og kveldsmat ordnes internt i hyttene, men mat vil bli kjøpt inn. Middag kan inntas felles på cafe, men vi kommer med nærmere info om felles spiseplaner litt senere. Vi tenker at det blant annet vil være hyggelig å få til felles lunsj mellom treningsøkter.

Mer om program kommer senere.

Påmeldingsfrist 15. september.

Påmelding og eventuelle spørsmål og spesielle ønsker sendes til undertegnede på e-post: grete@ymail.com.

Praktisk info:
For å kunne gjennomføre samlingen på forsvarlig måte er det best om det er med en forelder per utøver i rekrutt og mini-gruppen. Maxi-utøvere kan greie seg med en voksen per to barn og Jr.- Sr -gruppen må ha med en voksen.

Ta med:
· Treningstøy (skotørker)
· Børse og ammunisjon
· Rulleski (Når det gjelder rulleski for yngste gruppen så er det kanskje ikke alle som har.
· Snakk med trenerne om evt. muligheter for å låne rulleski)
· Dynetrekk/putetrekk/laken
- Ski kan være aktuelt -kommer tilbake til dette.

Prisen er kr. 1.900,- for voksen
For utøver er prisen kr 1.500,-

Regning vil bli sendt i etterkant.

Dette inkluderer:
- Overnatting i leiligheter fire netter fra fredag til tirsdag
- Middag fom. fredag tom. mandag på kafeen ved anlegget
- Frokost, lunch og kveldsmat som vi ordner selv (men som bli kjøpt inn til hver hytte)
- Vask av leiligheter/hytter
- Bruk av anlegget.
- Trening, morro og sosialt samvær
- Masse frisk fjelluft

Hver passasjer i bilene betaler kr 100 i bensinpenger direkte til sjåfør.

Voksne bor i samme hytter som utøvere.
Hovedtrenere går fritt uten kostnad.